Novinka na českém trhu: podlahoviny značky Aspecta

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ASPECTA je americká značka, která je členem skupiny HMTX Industries – globálního výrobce podlahovin, jehož další značky zasahují do různých odvětví stavebního trhu. Společnost je ve vlastnictví rodiny Stoneových, která během čtyř generací dokázala rozšířit podnikání ze skromných začátků na velmoc s obratem 800 milionů dolarů ročně.

Rodina Stoneových byla první, kdo vyvinul homogenní vinylovou dlaždici. Také jako první představila nový koncept podlah známých jako LVT. Svým systémem plovoucích podlahovin změnila jejich trh. Všechny tyto a další LVT podlahoviny značky ASPECTA byly vyvinuty v souladu s přáním zákazníka a se zaměřením na co nejširší uplatnění.

Podlahoviny ASPECTA jsou v oblibě u architektů, designérů a komerčních dodavatelů po celém světě pro svou širokou škálu špičkového portfolia prken a dlaždic, které se vyznačují vysoce kvalitní povrchovou texturou, vynikajícím designem a barvou, odolností, bezpečností a teplem pod nohama. Snadno se udržují a pokládka je díky systému 5G snadná a rychlá.

Podlahoviny jsou k dispozici ve verzi lepeného vinylu a plovoucí vícevrstvé click krytiny SPC nebo EPC s technologií Isocore™. Extrudované tuhé jádro Isocore s uzavřenými buňkami je odolné, lehké a snadno se instaluje.

Krásné kolekce nabízejí širokou škálu možností ve více než 200 dezénech a různých formátech. Najdete zde vzory Chevron, Herringbone, Versailles, XL lamely, dlaždice, čtverce, nepravidelné designové formáty, a to v provedení jak lepeného vinylu, tak i v plovoucí variantě. V nabídce jsou také tzv. Loose-lay dlaždice a lamely, které při pokládce do 20 m² není třeba lepit.

Přečtěte si:  COREtec Stone Ceratouch - i tam, kam se dlažba nehodí

Výhradní dovozce do České republiky je společnost LIKOR.

www.likor.cz

Share.

About Author

Comments are closed.