Nová dimenze výkonu: revoluční řada nářadí DEWALT® POWERSTACK™

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

DEWALT®, jeden z největších výrobců elektrického a ručního nářadí na světě, představuje revoluční řadu akumulátorů POWERSTACK™; 18V ploché články DEWALT POWERSTACK™ přinášejí o 50 % více výkonu a o 25 % menší rozměr.*

DEWALT® je celosvětově prvním výrobcem elektrického nářadí, který ve svém nářadí používá ploché články místo klasických cylindrických, a přináší tak novou éru do výkonnosti bateriového nářadí.

Díky plochým článkům uvnitř baterie může být baterie menší, lépe se chladí a má menší energetické ztráty, tím může poskytovat více pracovního výkonu než standardní baterie s cylindrickými články. Proto získá každé nářadí, které používá akumulátor POWERSTACK™, vyšší výkon než s klasickým cylindrickým akumulátorem.

Akumulátory POWERSTACK™ mají dvakrát delší životnost než běžné cylindrické články, a proto mají po registraci na internetu prodlouženou tříletou záruční dobu.

Všechny akumulátory POWERSTACK™ se dají použít ve všech akumulátorových strojích DEWALT napěťové řady 18 V. K dispozici je tak řada nářadí, která obsahuje více než 250 různých typů akumulátorového nářadí. Akumulátor DEWALT POWERSTACK™ lze naplno využít v nové kompaktní vrtačce DCD800E2T, se kterou získáte 90 Nm krouticího momentu a velmi malé rozměry.

* Ve srovnání s akumulátorem DCB183.

www.DEWALT.cz

Přečtěte si:  Nová 18V řada nářadí DEWALT XR® FLEXVOLT ADVANTAGE™
Share.

About Author

Comments are closed.