Skandinávská kvalita pro luxusní vzhled , hygge je stylem i filozofií

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nedostatek slunce, sychravé počasí a dlouhé zimní večery umí ubrat na náladě snad každému. Dánský koncept hygge, který v doslovném překladu znamená „cítit se dobře“, přináší pozitivní energii i během těchto dní. I přesto, že Dánsko patří mezi země, kde se sluníčko ukazuje minimálně, jeho obyvatelé patří k nejšťastnějším lidem na světě. Nejde jen o design bydlení, ale je to hlavně životní styl.

Barvy a materiály

Pro klidnou atmosféru, ze které lze čerpat energii do dalšího dne, kombinuje styl hygge barvy, jako jsou bílá, šedá a hnědá. Nádherně se doplňují, působí harmonicky a posilují hygge filozofii. Ta umožňuje také pohrát si s jemnými pastelovými barvami a jednoduchými vzory. Doplňují je přírodní materiály (dřevo, bambus) a design, který klade důraz na jednoduchost a minimalismus. Velkou roli ve vytvoření atmosféry domova hrají barvy a barevné tóny. Dánská společnost Flügger si zakládá na tradičních odstínech tak typických pro Skandinávii, o jejichž atraktivitě se můžete přesvědčit ve vzorníku Flügger F900.

Skandinávská kvalita pro luxusní vzhled

Flügger Flutex 5 je akrylátová barva na stěny s výbornou krycí schopností. Snadno se nanáší a poskytuje matný, robustní, mechanicky odolný a omyvatelný povrch. Umožňuje tónování do barevných odstínů Flügger 900, NCS, RAL. Ideální je do obývacích pokojů, kanceláří a komerčních prostor.

Flügger Dekso 5 je 100% akrylátová barva, která tvoří pěkný matný povrch. Je robustní, odpuzuje nečistoty a je vysoce omyvatelná. Vhodná pro úřady, kanceláře, obývací pokoje, kuchyně a zejména tam, kde jsou kladeny vysoké nároky na funkčnost a estetiku. Ideální je do prostor se zvýšenou vlhkostí, jako jsou koupelny, kuchyně atd.

Přečtěte si:  Tonaso Coatings – interiérové a zdravé barvy

Flügger Acrylic je matná akrylátová barva na stěny s dobrou krycí schopností a dobrými aplikačními vlastnostmi. Poskytuje lehce omyvatelný povrch. Je dostačující volbou pro běžné domácí zatížení.

Perfektní odstín bez kompromisů

Spektrometr a aplikace Flügger ColourPin II je nepostradatelným pomocníkem každého, kdo pracuje s barvami a barevnými schématy, vyžaduje dokonalou souhru odstínů a cílí na dokonalý vzhled. Unikátní spektrometr ve spojení s mobilní aplikací umožňuje skenování, ukládání a sdílení odstínů barev na
smartphonu. Kompaktní design spektrometru usnadňuje jeho každodenní používání.

U naskenovaných odstínů se zobrazí informace o nejbližším shodném Flügger, RAL nebo NCS odstínu, ale také je k dispozici převodník do CMYKu a RGB. Obsahuje také databázi téměř 500 vzorů designových tapet Fiona.

www.flugger.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.