HET – interiérové malířské barvy

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

BRILLANT 100

Krásně bílá nebo tónovaná interiérová omyvatelná barva. Záruka vysoké kvality, spokojenosti a výborného výsledku

Interiérová disperzní omyvatelná barva vhodná pro výmalbu reprezentativních obývacích a komerčních prostor, zdravotnických zařízení, škol, dětských pokojů, kuchyní, jídelen, chodeb, kanceláří, prodejních prostor apod. Je určena k vnitřním nátěrům stěn a stropů, vápenných, vápenocementových, sádrovápenných a sádrových omítek, sádrokartonových, sádrovláknitých a dřevovláknitých desek, omítek s akrylátovým pojivem, betonových panelů a monolitů, papírových tapet k tomu určených, tapet ze skelných vláken apod. Rovněž k aplikaci na podklady s kombinací např. minerálních omítek a sádrokartonu nebo po vhodné úpravě povrchu na sololit nebo umakart. Nátěr vytváří zářivě bílý, matný až hedvábně matný, středně paropropustný povrch, odolný vůči oděru za mokra ve třídě 2 až 1 dle ČSN EN 13300. V systému s výrobkem HETLINE OL odolává běžným dezinfekčním a čisticím přípravkům.

Odstín: bílý, tónování lze provádět tónovacími barvami HETCOLOR a KOLORKA FORTE nebo v tónovacím systému MULTIMIX.
Vydatnost: 6–10 m2 z 1 kg barvy v jedné vrstvě podle savosti, struktury podkladu a tloušťky vrstvy.
Nanášení: válečkem, štětkou, stříkáním airless nebo HVLP.

KLASIK PREMIUM

Prémiová interiérová barva pro náročné, nekompromisní kvalita

Interiérová disperzní malířská barva vyznačující se vysokou bělostí (97 % MgO), výbornou krycí schopností a odolností vůči otěru za sucha, velmi nízkým odstřikem barvy při nanášení válečkem a snadnou aplikací štětkou. Splňuje požadavky nejnáročnějších zákazníků a je určena do moderních, nadstandardních interiérů novostaveb nebo rekonstruovaných objektů. Vytváří na stěně atraktivní matný a na omak velmi jemný povrch, ideální pro reprezentativní interiéry. Používá se k nátěrům minerálních, sanačních a sádrových omítek, zdiva, sádrokartonových, sádrovláknitých, dřevotřískových a dřevovláknitých desek, betonových panelů, papírových tapet a tapet ze skelných vláken.

Odstín: bílý, tónování lze provádět tónovacími barvami HETCOLOR nebo KOLORKA FORTE.
Vydatnost: 7–11 m2 z 1 kg barvy v jedné vrstvě podle savosti, struktury podkladu a tloušťky vrstvy.
Nanášení: válečkem, štětkou, stříkáním airless nebo HVLP.

Přečtěte si:  Barva Indeko-Plus šetří zdraví i přírodu

KLASIK COLOR

Populární ready mix ve 36 moderních odstínech vyniká jednoduchým nanášením. Skvělý poměr cena × výkon

Interiérová disperzní akrylátová matná tónovaná malířská barva. Barevná škála je tvořena sytými, středně sytými a jemnými tóny podle současných moderních trendů. Barva se vyznačuje vysokou krycí schopností a paropropustností, odolností vůči otěru za sucha a výbornou roztíratelností. Používá se k nátěrům vápenných, vápenocementových, sádrovápenných a sádrových omítek, sádrokartonových, sádrovláknitých a dřevovláknitých desek, omítek s akrylátovým pojivem, sanačních omítek, betonových panelů a monolitů, papírových tapet k tomu určených, tapet ze skelných vláken apod. Rovněž k aplikaci na podklady s kombinací např. minerálních omítek a sádrokartonu.

Odstín: 36 odstínů určených k přímé aplikaci.
Vydatnost: 6–10 m2 z 1 kg barvy v jedné vrstvě podle savosti, struktury podkladu a tloušťky vrstvy.
Nanášení: válečkem, štětkou nebo stříkáním airless.

HETMAL PLUS

Ideální materiál pro štětku i váleček. Univerzální disperzní barva s vysokou vydatností za výhodnou cenu

Kvalitní interiérová matná bílá malířská disperzní barva vyznačující se vysokou krycí schopností a vydatností, zvýšenou bělostí, odolností vůči otěru za sucha, paropropustností a snadnou tónovatelností. Doporučuje se k aplikacím do obývacích prostor, kanceláří, škol a průmyslových užitkových nebo hospodářských budov. Používá se k vnitřním nátěrům stěn a stropů, vápenných a vápenocementových omítek, sádrokartonu, betonových panelů a monolitů, papírových tapet k tomu určených apod.

Odstín: bílý, tónování lze provádět tónovacími barvami HETCOLOR nebo KOLORKA FORTE.
Vydatnost: 8–12 m2 z 1 kg barvy v jedné vrstvě podle savosti, struktury podkladu a tloušťky vrstvy.
Nanášení: válečkem, štětkou nebo stříkáním airless.

HETLINE

Specialista na sádrokarton a rizikové velmi hladké povrchy

Speciální interiérová barva určená k nátěrům extrémně hladkých stěn a stropů tvořených sádrokartonovými, sádrovláknitými a dřevovláknitými deskami, sádrovými nebo sádrovápennými omítkami, stěrkovými vrstvami disperzních a sádrových tmelů; dále na klasické vápenné a vápenocementové omítky, omítky s akrylátovým pojivem, betonové panely a nejrůznější typy tapet. Nátěr je velmi odolný vůči otěru suchou látkou (třída 0–1) a středně odolný vůči oděru za mokra (třída 3). Vyznačuje se velmi vysokou krycí schopností, paropropustností a exkluzivní bělostí.

Přečtěte si:  ADLER 5in1 COLOR - novinka nabízí univerzální použití na různé typy povrchů

Odstín: bílý, tónování lze provádět tónovacími barvami HETCOLOR nebo KOLORKA FORTE.
Vydatnost: 6–10 m2 z 1 kg barvy v jedné vrstvě podle savosti, struktury podkladu a tloušťky vrstvy.
Nanášení: válečkem, štětcem, stříkáním HVLP a airless.

HETLINE FORTE

Barva pro dosažení zrnitého štukového povrchu na hladkých plochách. Pro každého, kdo vyznává klasický vzhled stěn

Univerzální hrubozrnná interiérová malířská barva imitující vzhled štukové omítky. Používá se k nátěrům stěn a stropů, sádrokartonových, sádrovláknitých a dřevovláknitých desek, sádrovápenných a sádrových omítek, vápenných, vápenocementových a sanačních omítek, betonových panelů a monolitů, papírových tapet k tomu určených, tapet ze skelných vláken apod. Barva je vhodná k aplikaci na podklady s kombinací např. minerálních omítek a sádrokartonu.

Odstín: bílý, tónování do pastelových odstínů lze provádět tónovacími barvami HETCOLOR a KOLORKA FORTE nebo v tónovacím systému MULTIMIX.
Vydatnost: 2,5–4,5 m2 z 1 kg barvy v jedné vrstvě podle savosti, struktury podkladu a tloušťky nanesené vrstvy.
Nanášení: nepolstrovaným válečkem s nízkým plyšem (perlon, polyakryl – výška plyše cca 12 mm).

HETLINE SAN ACTIVE

Spolehlivý ochránce stěn před vznikem plísní. S přípravkem LIKVISAN nabízí účinný systém sanace plísní a řas

Interiérová barva ošetřená biocidním přípravkem proti plísním. Je vhodná do místností s vyšší vlhkostí a špatnou větratelností, např. do koupelen, sklepů apod., kde je riziko vzniku plísní. Nátěr vytváří matný, vysoce paropropustný povrch odolný vůči otěru suchou látkou. Používá se k nátěrům stěn a stropů, vápenných, vápenocementových, sádrovápenných a sádrových omítek, sádrokartonových, sádrovláknitých a dřevovláknitých desek, omítek s akrylátovým pojivem, sanačních omítek, betonových panelů, papírových tapet, tapet ze skelných vláken apod.

Přečtěte si:  BARVY Profi 2019/03

Odstín: bílý, tónování lze provádět tónovacími barvami HETCOLOR nebo KOLORKA FORTE.
Vydatnost: 6–10 m2 z 1 kg barvy v jedné vrstvě podle savosti, struktury podkladu a tloušťky vrstvy.
Nanášení: válečkem, štětkou, stříkáním airless nebo HVLP.

HETLINE SENSITIVE SILIKÁT

Barva pro zdravé bydlení. Maximálně šetrná k životnímu prostředí a na chemické látky citlivým jedincům

Interiérová silikátová vodou ředitelná barva šetrná k životnímu prostředí a lidskému zdraví s mimořádně nízkým obsahem těkavých organických látek (VOC ≤ 0,1 g/l), bez změkčovadel, bez těžkých kovů, bez přídavku biocidů a formaldehydu, bez parfemace. Barva nepůsobí nepříznivě na zdravé klima v interiéru a díky jejímu složení je sníženo riziko nepříznivých reakcí při výmalbě u alergiků a lidí přecitlivělých na přítomnost chemických látek. Zásaditá minerální povaha nátěru eliminuje riziko brzkého napadení plísní.

Doporučuje se pro výmalbu v senzitivním prostředí obytných i veřejných budov, škol, školek, nemocnic, domovů důchodců apod. a vzhledem k silikátové povaze a výborné paropropustnosti i k výmalbě většiny památkových objektů. Je určena k nátěrům stěn a stropů. Vhodným podkladem jsou vápenné a vápenocementové omítky, sanační omítky, betonové panely a monolity nebo soudržné vápenné, silikátové a středně disperzní (otěruvzdorné, neomyvatelné) původní nátěry. V bílých a jemných pastelových odstínech ji lze použít pro nátěry sádrokartonových či sádrovláknitých desek apod. Nátěr splňuje požadavek směrnice WTA CZ limitující použití krycích vrstev na sanačních omítkách z hlediska propustnosti pro vodní páry.

Odstín: bílý, tónování lze provádět do vybraných pastelových odstínů (anorganickými pigmenty) pomocí tónovacích strojů v kolorovacím systému HET MULTIMIX.
Vydatnost: 6–10 m2 z 1 kg barvy v jedné vrstvě podle savosti, struktury podkladu a tloušťky vrstvy.
Nanášení: válečkem, štětkou, štětcem.

www.het.cz

Share.

About Author

Comments are closed.