Nová kolekce designových vinylových dílců z dílny ter Hürne

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Produktový tým münsterlandského výrobce podlahovin ter Hürne využil rok 2021 pro přípravu nové kolekce designových vinylových dílců. Ve svých plánech se zaměřil na nový prodejní potenciál a nová kolekce je společným dílem designérů, marketérů a specialistů na podlahoviny.

Výsledek práce celého týmu ter Hürne přesahuje standardní aktualizaci sortimentu. Nová kolekce se skládá ze 48 exkluzivních dekorů. V souladu s filozofií ter Hürne 3 v 1 tvoří kolekce zcela novou nabídku značkových vinylových dílců.

Každý z dřevodekorů je dostupný v provedení na nosné desce HDF v řadě COMFORT, na nosné rigidní voděodolné desce v řadě PERFORM a v řadě PRO určené pro celoplošné lepení. Koncový zákazník se tak při výběru podlahoviny může plně soustředit jen na optické aspekty a technické otázky si ujasnit až dodatečně. Požadovaný design je k dispozici pro každou oblast použití a typ podkladu. Toto systémové řešení velmi usnadňuje prodejní nabídku a zákazníkovi přináší jednodušší výběr.

Důležitou roli hrají také rozměry dílců. Vzhledem k aktuálním trendům „delší–širší– větší“ firma ter Hürne v provedení COMFORT výrazně rozšířila původní řadu dřevodekorů v XL formátu dílců 2200 x 217 mm a přistoupila ke změně šířky na 221 mm i u klasického formátu dílců.

Nové větší formáty dílců byly vytvořeny i v řadě PERFORM (např. rozměr 1800 x 235 mm), ale i v řadě PRO.

Rozšířená je i řada dekorů ve formátu pro pokládku do vzoru „rybí kost“. Vzoru, který je spojený s ušlechtilou elegancí klasických parketových podlahovin a jeho oblíbenost mezi zákazníky opět stoupá. Pomocí dílců ter Hürne si může tuto eleganci každý zákazník vnést snadno do svého domova a díky věrným barvám a propracovaným povrchům je výsledek od klasických parket k nerozeznání. Formát pro vzor „rybí kost“ je dostupný v provedení dílců PRO (určeno k celoplošnému lepení) a v provedení PERFORM (zámkový spoj pro instalaci plovoucím způsobem).

Přečtěte si:  Vinylové podlahoviny Fatra do vlhkých prostor

U dekorů dlažby zahájila firma ter Hürne novou éru spolupráce s renomovanými specialisty na design a výsledkem je dokonalý vzhled věrný originálu. Kolekce obsahuje 12 exkluzivních dekorů, od přírodního kamene přes teraco až po beton.

Dalším unikátním rysem dekorů dlažby je vedle současného formátu nový XL formát v rozměru cca 1200 x 600 mm. Spolu s promyšleným výběrem barevného spektra nabízí řada dekorů dlažby oproti kamenině a keramickým obkladům nepřekonatelné výhody z hlediska úsilí, nákladů a času na pokládku. Například nižší hmotnost vinylových dílců umožňuje snadný transport a bezpečné skladování. Dílce z řady PERFORM mají snížené nároky na podklad a nízká konstrukce dílců umožňuje rychlou, čistou a snadnou pokládku.

Firma ter Hürne zůstává i nadále věrná svému slibu kvality. Téma zdravého bydlení je v ter Hürne středem zájmu vývoje každého produktu. Vinylové dílce jsou vyráběné bez použití ftalátů nebo jiných škodlivých změkčovadel. Ty jsou nahrazeny změkčovadly na biologické bázi, která jsou extrahována ze sójových bobů. Kvalita je pravidelně kontrolována nezávislými institucemi. Všechny vinylové podlahoviny ter Hürne jsou vyráběné ze zaručeně čistých surovin bez použití recyklátů, které by mohly obsahovat neznámé látky. Vinylové dílce ter Hürne jsou proto správným rozhodnutím pro zdravé bydlení i pro ochranu životního prostředí.

Firma ASKO a.s. vybrala z nové, široké kolekce ter Hürne 16 atraktivních dřevodekorů v provedení COMFORT, které budou dostupné k dodání ze skladu v Praze.

Přečtěte si:  FLOORIFY - ultraodolná vinylová podlahovina

Designové vinylové dílce COMFORT mají vícevrstvou konstrukci na nosné desce HDF s integrovanou korkovou podložkou, jsou osazené moderním zámkovým systémem 5G, díky kterému je pokládka extrémně rychlá, jednoduchá, spolehlivá, přesná a čistá. Nosná deska se vypořádá s malými nerovnostmi podkladu a celková konstrukce s elastickou vrchní vinylovou a spodní korkovou vrstvou nabízí komfort pro uživatele v podobě měkkého došlapu, teplého povrchu a vysokého útlumu kročejového hluku, prostě maximální komfort a pohodlí při užívání podlahy jak v obytných, tak komerčních prostorech.

Dílce v řadě COMFORT se vyrábějí ve dvou formátech a 32 dekorech.

www.asko-as.cz

Share.

About Author

Comments are closed.