Luxusní vinylové dílce Amtico pro zdravý, moderní a inspirativní životní styl

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Už dávno neplatí, že tradiční materiály v interiéru jsou jediným možným luxusem. Ještě nedávno se vinyl používal jako materiál nezbytný pro výrobu gramofonových desek, ve 21. století je však všechno jinak. Klasickým dřevěným parketám neodzvonilo, ale roste jim silný konkurent v podobě vinylových podlah. Luxusní vinylové podlahové dílce dnes představují absolutní vrchol evolučního stadia podlahovin pro zdravý, moderní a inspirativní životní styl.

Ryze česká společnost ANVI TRADE s.r.o., která je výhradním dovozcem luxusních podlahových materiálů již od roku 1994, vidí v designových vinylových podlahách kreativní budoucnost. Vybavila již stovky komerčních center i soukromých rezidencí luxusními podlahami designovanými na míru konkrétní nemovitosti. Skládání jednotlivých barevných škál dle přání architekta, složité ornamenty či logo společnosti nebo monogram majitele sídla vyřezaný do vinylu není pro luxusní podlahy Amtico žádná výzva.

Tým špičkových designérů Amtico létá po celém světě a neustále čerpá nové trendy a inovace, aby luxusní vinylové dílce zákazníkům nabídly vždy ty nejlepší a nejkrásnější dekory, možnosti a tvary. Ostré a neuvěřitelně realistické kresby dekorů ještě více umocňují dojem přírodního dřeva nebo kamenné dlažby. Výjimkou však nyní nejsou ani objednávky podlah z abstraktní škály dekorů. Mezi interiérovými architekty je velmi oblíbený industriální styl, kdy používají dílce s dezénem ocelových plátů, bronzu či stříbrného efektu.

Ve srovnání s dřevěnými podlahami se mohou ty vinylové pyšnit hned několika zásadními benefity.

  • Mezi jednoznačné výhody patří snadná údržba. Vinylovou podlahu není nutné brousit, leštit, olejovat a podobně. V případě, že dojde na nějakém místě k poškození, poškozený díl se snadno demontuje díky absenci zámkových spojů a nahradí novým.
  • Vinyl je také silně odolný proti poškrábání či prošlapání. Vinylová podlaha nepracuje a nepodléhá vnějším vlivům tak jako dřevo. Nekroutí se a nebobtná ve vlhkém prostředí, nesesychá a nepraská v suchých podmínkách, nemění své vlastnosti vlivem stáří. Naopak, je to materiál vhodný i do extrémně vlhkého prostředí, jako je například koupelna. Je přímo určen pro podlahové vytápění, a to nejen díky svým skvělým tepelněizolačním vlastnostem.
  • Zvukověizolační vlastnosti vinylové podlahy jsou srovnatelné s ostatními krytinami. Diametrální skok však představuje novinka na trhu – „akustický vinyl“ s mnohonásobně vyšším útlumem kročejového hluku. Dílce Amtico v akustické variantě jsou navíc dostupné v kompletní škále všech dekorů.
  • Vinylové podlahy Amtico jsou vyrobeny na bázi přírodních změkčovadel z materiálů nezatěžujících životní prostředí, a přispívají tak k trvalé udržitelnosti přírodních zdrojů. Neobsahují žádné zdraví škodlivé látky, jsou přirozeně bez ftalátů a 100% recyklovatelné.
Přečtěte si:  Nové odstíny Rubio® Monocoat pro dřevěné krytiny Simply Wood a Inspiration Wood

www.anvitrade.cz

Share.

About Author

Comments are closed.