Stauf: stavební chemie pro podlaháře v nabídce ACARA PRAHA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost ACARA PRAHA s.r.o. je známá především jako přední český výrobce lišt. Má však výhradní zastoupení i pro dovoz několika světových značek především z oblasti stavební chemie, jako je STAUF, ISOMAT, VELOSIT a DL CHEMICALS, a prodává své vlastní značky, jako je FLOOR CONCEPT nebo MAXX CHEMIE.

Podlaháři mohou vybírat z bohaté nabídky stavební chemie STAUF, německé značky s dlouholetou tradicí, zaměřenou právě výhradně na materiály pro realizaci podlah. Nabízí kompletní sortiment od penetrací, nivelačních hmot, lepidel na vinyl, koberce a dřevo, včetně olejů, laků a prostředků na jeho čištění a údržbu.

Produkty STAUF se vyznačují výbornými vlastnostmi pro zpracování, řemeslníkům se s nimi dobře pracuje, šetří čas i námahu. Každý z produktů nabízí i přidanou hodnotu, jakou je například nízká spotřeba, vysoká pevnost nebo dlouhý čas zpracování, a každý podlahář může zvolit právě to, co mu při práci nejlépe vyhovuje. Všechny produkty, které najdete v novém katalogu sortimentu ACARA PRAHA, jsou také skladem a rychle k dodání. Výhodou značky STAUF je i výborný poměr cena/kvalita.

STAUF D 50

Stauf lepidlo na vinyl D 50 vyztužené vlákny – cena již od 124 Kč za kg (bez DPH).
Vlákny vyztužené disperzní lepidlo na PVC pro vysokou rozměrovou stálost krytin zabraňující rozměrovým změnám podlahovin při kolísání teploty. Kombinace adhezivního drážkování a permanentních vláken vytváří velmi vysokou pevnost. Tím se minimalizuje smršťování a deformace u PVC podlahovin.

Přečtěte si:  Murexin. Drží. Kvalitní stavební chemie nejen pro obklady a podlahy

STAUF D 54

Stauf disperzní penetrace D 54 s velmi nízkou spotřebou – cena již od 157 Kč za kg (bez DPH)
Velmi úsporný koncentrát lepidla a základní penetrace s širokou škálou aplikací na podlahy, stěny a stropy ve vnitřních prostorách. Vytváří bezprašný povrch s rovnoměrnou savostí na vysoce savém povrchu podlahy nebo slouží jako silný spojovací prvek na hladkých, uzavřených podlahách.

STAUF D 70

Stauf fixace na kobercové čtverce D 70 s velmi nízkou spotřebou – cena již od 160 Kč za kg (bez DPH)
Umožňuje rychlou instalaci kobercových čtverců v profesionálních aplikacích. Ideálně se hodí do kanceláří a dalších míst, která jsou vystavena vyšší zátěži. Umožňuje snadnou výměnu poškozených dílců.

www.acara.cz

Share.

About Author

Comments are closed.