FLOOR FOREVER LAMINATE: čtyři kolekce laminátových podlahovin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Obchodní síť podlah FLOOR FOREVER dodává na český trh pestrou paletu podlahovin, a tak si každý
může snadno vybrat materiál podle svého vkusu a finančních možností. Vždy je přitom kladen důraz na to, aby každý produkt nejen dobře vypadal a zdobil, ale aby i fungoval tak, jak se od něj očekává. To platí i pro laminátové podlahoviny, které tato síť prezentuje pod značkou FLOOR FOREVER LAMINATE. Dekory lze vybírat ze čtyř kolekcí: dvou aktuálních novinek (Cadenza a Trendline PRO) a dvou stálic (Luxury 4V a Axion).

Kolekce Cadenza

Na začátku roku 2021 obohatila sortiment laminátových podlahovin FLOOR FOREVER LAMINATE atraktivní kolekce Cadenza. Ta nabízí 10 elegantních dřevěných dekorů s rozměry lamel 8 x 214 x 1383 mm a 4V spárou a deklarovanou zátěží AC4 23–32. Jedná se o velmi spolehlivý materiál doplněný kvalitním zámkem DuoLock, který zaručuje jak snadnou instalaci podlahoviny, tak i její perfektní funkčnost po mnoho let. A to i v případě pokládky na teplovodní podlahové topení. Laminátové podlahoviny z kolekce Cadenza si i při minimální péči ze strany majitele udrží dlouhou dobu atraktivní vzhled, ustojí přitom i řádění domácích mazlíčků.

Cadenza, K1412 Marcato Brown Natural.

Kolekce Trendline PRO

I další novinka v nabídce laminátových podlahovin, kolekce Trendline PRO, dokáže upoutat krásným provedením a kvalitním zpracováním. Všech šest dřevěných dekorů z této kolekce disponuje speciální povrchovou úpravou MAT LOOK, která krytině propůjčuje přírodní matný vzhled. Lamely s rozměry 8 x 190 x 1288 mm bez V spáry jsou opatřeny kvalitním zámkem DuoLock, díky němuž se podlahovina snadno pokládá a následně i skvěle funguje, a to i při pokládce na teplovodní podlahové topení. Kolekce Trendline PRO je s deklarovanou zátěží AC4 23–32 ideálním řešením především pro domácnosti, včetně těch s domácími mazlíčky. Povrch lamel je totiž uzpůsoben tak, aby jejich drápky nezanechávaly na podlaze žádné škrábance.

Trendline PRO, B7007 Lotus Oak.

Kolekce Axion

Je z portfolia laminátových podlahovin FLOOR FOREVER cenově nejdostupnější, přitom představuje dobrou volbu pro pohodové bydlení. Tak lze jednoduše vystihnout kolekci Axion, která nabízí čtyři zajímavé dřevěné dekory (501 Dub Lyon, 502 Dub Marseille, 503 Dub Rotterdam, 504 Dub Amsterdam). Krytina určená pro plovoucí způsob pokládky disponuje rozměry lamel 7 x 195 x 1382 mm bez 4V spáry a deklarovanou zátěží AC3 23–31.

Axion, 503 Dub Rotterdam.

Kolekce Luxury 4V

Skvělý poměr mezi cenou, funkčností a designem – tak lze stručně popsat kolekci Luxury 4V, stálici mezi laminátovými podlahovinami FLOOR FOREVER LAMINATE. V nabídce je šest elegantních dekorů (601 Dub Montpellier, 602 Dub St. Tropez, 603 Dub Avignon, 604 Dub Cannes, 605 Dub Bordeaux a 606 Dub Toulouse) s rozměry lamel 8 x 192 x 1285 mm, 4V spárou a deklarovanou zátěží AC4 23–32. Tato kolekce dodá interiéru eleganci a příjemnou atmosféru nejen v prvním roce po pokládce, ale zdobit ho bude i po řadu dalších let. Zásluhu na tom má především kvalitní zpracování materiálu, včetně spolehlivého zámku.

Luxury 4V, 603 Dub Avignon.

www.floorforever.cz

Přečtěte si:  Hra na kočku a myš aneb plíseň na dřevěné podlaze, která nehrála žádnou roli
Share.

About Author

Comments are closed.