Gunteco PS-3, nová generace stříkacích pistolí od společnosti Asteco

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Řada pistolí Gunteco PS pro nanášení strukturálních omítek a drobnou malířskou práci je výsledkem 20 let zkušeností a nesčetných nápadů na optimalizaci produktu. Unikátní tvar nádrže, lehkou konstrukci a další praktická řešení již roky oceňují tisíce profesionálů. Každý detail použitý v těchto zařízeních je odpovědí na potřeby uživatelů.

Po úspěchu modelů PS-1 a PS-2 nastal čas pro nejnovější generaci – Gunteco PS-3. Zavedení všech inovací, které se v tomto modelu objevily, předcházelo mnoho testů a návrhů. Výsledkem je stříkací pistole, která poskytne ještě větší účinnost a pohodlí než populární modely PS-1 a PS-2.

Nová řešení použitá ve stříkací pistoli Gunteco PS-3

  • SPOUŠŤ PRO ČTYŘI PRSTY
    Díky tomu je používání pistole nyní pohodlnější. Ruce se neunaví ani po celodenní práci s ní a stále máte pocit lehkosti. Pistole je bezpečně držena v ruce a umožňuje vyšší účinnost.
  • HLADKÁ REGULACE MNOŽSTVÍ PŘIVÁDĚNÉHO MATERIÁLU
    Umožňuje dávkování stálé kvality struktury a zachování opakovatelnosti. Nyní můžete přesně určit množství materiálu, a to i při stříkání.
  • DRŽÁK PRO ZAVĚŠENÍ PISTOLE
    Praktická drobnost, díky které lze pistoli kdykoli pověsit na kbelík nebo jiný předmět, abyste si mohli odpočinout nebo dělat jinou práci. Držák je pevný a unese hmotnost plné nádobky.
  • SNADNÁ DEMONTÁŽ GRAVITAČNÍCH NÁDOBEK
    Nejnovější model má místo pásku bajonetové připojení. Nádobka je pevně připevněna, pevně utažena a její montáž a demontáž trvá pouze tři sekundy bez nutnosti použití jakéhokoli nářadí.
  • MOŽNOST NÁKUPU S PRO BOXEM
    Nyní je možné koupit pistoli Gunteco PS-3 s kompletním příslušenstvím. V Pro Boxu najdete sadu trysek pro omítání a lakování, nástroje pro výměnu trysek, čtyři nádobky, čtyři trysky a konzervační kapalinu. Vše je uloženo v elegantním praktickém kufru, který vám bude sloužit mnoho let.
Přečtěte si:  Zakázková omítka KEIM Kratzputz nyní také v Ostravě

www.strikacitechnika.cz

Share.

About Author

Comments are closed.