Zehnder – vše pro komfortní, zdravé a energeticky úsporné vnitřní klima

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zehnder Group patří k technologickým a designovým leaderům v oboru koupelnových a bytových radiátorů, komfortního větrání s rekuperací tepla a stropních sálavých systémů pro vytápění a chlazení.

Zehnder – teplo pro individuální životní styl

Designové radiátory od švýcarského výrobce Zehnder vytvoří domov nejen teplejší, ale i krásnější. Zabezpečí tepelnou pohodu v koupelně i bytových prostorech. Přesvědčují inovativní technologií a prvotřídní kvalitou provedení. Jsou k dispozici v téměř 50 barevných odstínech, některé typy rovněž v provedení chromovaném a z nerezové oceli. Umožňují teplovodní, kombinované nebo čistě elektrické vytápění.

Kvalita švýcarské značky Zehnder. Při volbě topného tělesa by měl být kladen důraz hlavně na kvalitu provedení, jeho vzhled, tepelný výkon a vhodnost pro daný prostor. Běžné radiátory jen s jednou vrstvou lakování nebo méně kvalitním chromováním mohou zejména ve vlhkém prostředí koupelny brzy korodovat. Zvolením topného tělesa od švýcarského výrobce Zehnder získáte radiátor vyrobený z přesných ocelových trubek, dokonale svařených bez viditelných svarů. Prvotřídní 2vrstvé lakování stejně jako vysoce jakostní chromování zaručují perfektně hladký povrch, vyšší odolnost proti korozi a dlouhou životnost.

Designové koupelnové radiátory Zehnder

Zehnder Yucca Asym

Zehnder Yucca Asym.

Bestseller. Výjimečně čistý a praktický design s prvotřídní kvalitou provedení. Jemně zakulacené konce trubek působí elegantně. Pohodlné nasunutí ručníků z levé nebo pravé strany. Patentovaná vnitřní konstrukce zaručuje vytápění všemi trubkami radiátoru. Na přání ještě výkonnější dvouřadé provedení a varianta pro rozdělení prostoru.

Zehnder Deseo Verso

Ušlechtilý skleněný povrch elektrického radiátoru Zehnder Deseo Verso harmonicky ladí s moderním stylem koupelen. Činí z radiátoru designový objekt, který nejen upoutá, ale zároveň poskytuje příjemné teplo za velmi krátkou dobu. Uživatelé ocení praktické zavěšení a sušení ručníků na 1 nebo 2 výsuvných držácích. Na nich ručníky zmizí za skleněným povrchem a koupelna vypadá vždy uklizeně.

Přečtěte si:  Najdete výrobky Schell? Vyhrajte hodnotné ceny!

Zehnder Kazeane

Designový koupelnový radiátor Zehnder Kazeane s unikátním vzhledem se šikmými plochými trubkami. Skvělý design od známých návrhářů King & Miranda. Půvabný i praktický. Velkorysé otvory umožňují pohodlné zavěšení a sušení více ručníků pro celou rodinu. Využitelný kdekoliv bytě, nejen v koupelně. Oceněný mezinárodní cenou za design „Reddot Design Award 2018 winner“.

Zehnder Metropolitan – modely Bar a Spa

Zehnder Metropolitan Bar.

Inovativní elegantní design do koupelny pro vytápění a sušení ručníků v jednom. Lehce a vzdušně působící topné trubky v plochém designu zajišťují vysoký podíl sálavého tepla a díky tomu celkovou tepelnou pohodu v koupelně. Na přání elegantní řešení s integrovaným ventilem pro teplovodní vytápění nebo provedení se skrytou, ve výrobě vestavěnou topnou tyčí pro kombinovaný provoz.

Zehnder Metropolitan Spa.

Zehnder Charleston Bar

S tradičním článkovým radiátorem Zehnder Charleston Bar docílíte díky vysokému tepelnému výkonu příjemného tepla i ve velkých koupelnách. Výškově nastavitelný držák na ručník zaručí, že velké i malé ručníky budou vždy po ruce a krásně suché.


Designové bytové radiátory Zehnder

Zehnder Charleston

Designové radiátory Zehnder Charleston – originál mezi ocelovými článkovými topnými tělesy – přesvědčují svým nadčasovým designem. Poskytují příjemné sálavé teplo, které promění váš obytný prostor v oázu dobré pohody. Jejich článková konstrukce a hladký povrch umožňují snadné čištění. Široká škála rozměrů, tepelných výkonů a typů připojení vč. atypického provedení do oblouku, rohového nebo s lavicí nabízí řešení pro každý interiér. Nejmodernější technologie výroby s laserovým svařováním a dvouvrstvým lakováním zaručuje jejich dlouhou životnost.

Přečtěte si:  Tabeo - designové otopné těleso

Dostupné modely: 20 standardních výšek od 250 do 3000 mm, jakákoliv délka (počet článků x 46 mm), 5 hloubek od 62 do 210 mm (2 až 6trubkové), v provedení teplovodním i elektrickém, svislém a v některých rozměrech i vodorovném, ve všech barvách Zehnder vč. matného i lesklého průhledného laku Technoline.

www.zehnder.cz

Share.

About Author

Comments are closed.