Vzory koberců podle přání zákazníka. ALL PODLAHY dodává koberce i do luxusních hotelů a VIP sálu multikina.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Firma ALL PODLAHY se zaměřuje na kompletní dodávku a montáž objektových, kancelářských
a bytových podlahových krytin. U vybraných akcí zajišťuje odborné poradenství, zpracování
projektu a kladečského plánu. Spolu se zákazníkem vybírala letos optimální řešení kvality koberců
v mnoha objektech, mezi nimi i v luxusních hotelích a VIP sále multikina.

Investoři si vybrali z nabídky předních evropských výrobců koberců, kteří používají technologii digitálního tisku chromojet, nabízejícího vzor koberce dle návrhu zákazníka. Ve všech projektech se jednalo o náročnou realizaci z důvodu provozních podmínek v objektech.

Hotel GRANDIOR Praha v nadčasové eleganci

Také hotel GRANDIOR Praha využil letošní „zvláštní“ sezony k tomu, aby zvelebil své prostory. Jeho nadčasové a stylové interiéry poskytují maximální pohodlí i těm nejnáročnějším cestovatelům, kteří ho mají blízko jak při příjezdu autobusem, tak vlakem, nachází se totiž na pražské Florenci. Zde dodávka a realizace zahrnovala 3500 m² koberců, jejichž dekor byl tištěn opět dle návrhu investora.

Hotel ESSENCE v retro stylu

Best Western Premier hotel ESSENCE je luxusní „retro“ oázou v centru Prahy. Nabízí pokoje v designu vycházejícím ze stylu prvorepublikového art deca. Tomu byl přizpůsoben i návrh dekoru koberců, kterých sem ALL PODLAHY dodaly a položily na 2000 m².

CineStar Praha – VIP sál s VIP koberci

Víte, jaký je rozdíl mezi běžným a VIP sálem multikina CineStar? Oproti klasickým sedačkám si během promítání filmu posedíte na širších, kožených a místo držáku na nápoje vám mezi nimi k odkládání nápojů a popcornu poslouží malý stoleček. Ti, kdo se zajímají o podlahy, nepřehlédnou ani nově položených 1200 m² koberců s originálním dezénem navrženým přímo pro tyto prostory.

Přečtěte si:  Změna barvy a renovace stávajících PVC/LVT podlah

www.allpodlahy.cz

Share.

About Author

Comments are closed.