MUREXIN, kvalitní rakouská stavební chemie nejen pro podlahy a obklady

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

MUREXIN „drží“ na českém trhu již od roku 1996 a s jeho produkty je možné se setkávat při nepřeberném množství příležitostí: chodba, po které jdete, jídelna, ve které jíte, koupelna, ve které se umýváte, či dům, okolo něhož jezdíte denně do práce nebo vyzvedávat děti, tam všude v mnoha případech zanechal MUREXIN svou stopu.

Za dobu působení na českém trhu pomohl MUREXIN zrealizovat nespočet zajímavých zakázek. K referencím patří stavby nejen z oblasti komerčních budov, hotelů, wellnessů, průmyslových a veřejných objektů, ale i rodinné a bytové domy a mezi nimi i stavby, které byly oceněny prestižními tituly, jako je např. Stavba roku, a přispěly tak k vývoji stavebnictví a vytvoření objektů, které tu zůstanou i pro příští generace.

Jen málo výrobků z širokého portfolia MUREXINu lze na první pohled spatřit, to ovšem neznamená, že jejich kvalita není rozhodující. Bez kvalitní stavební chemie nebude fungovat sebekrásnější stavba. MUREXIN na to pamatuje a zakládá si na kvalitě, a to hned z několika směrů:

Kvalitní a široké portfolio produktů

MUREXIN ručí za vysoký standard, který v mnoha ohledech překonává očekávání. Není zastáncem hojně využívané věty „to bude stačit“.

Kvalitní poradenství,

které je základem spokojenosti. Zkušený a kvalifikovaný tým dozajista najde řešení pro každý individuální požadavek.

 

Přečtěte si:  Vinylové podlahoviny Fatra do vlhkých prostor
Share.

About Author

Comments are closed.