COREtec Stone Ceratouch – i tam, kam se dlažba nehodí

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost LiKOR rozšířila své portfolio o nejznámější americkou značku COREtec a nyní uvádí na český trh alternativu keramických dlaždic. Značka COREtec se specializuje na designové podlahy vysoké kvality a ekologického charakteru. Na krytiny, které jsou trendy a mají přirozené, tradiční a designové dekory.

COREtec Stone je postaven na jádru s vysokou hustotou minerálních částic. Životnost je zajištěna vysoce odolnými vrstvami, z nichž každá splňuje svůj úkol: odolnost proti poškrábání, dezén nerozeznatelný od reality, extrémní stabilnost, zvýšené pohodlí při chůzi, vysokou odolnost a pevnost a útlum hlučnosti. Je to 100% voděodolný materiál s rozměrovou stabilitou 400 m², úrovní použitelnosti 34/42 a hlavně beze spár. Dlaždice jsou vhodné do všech prostorů včetně koupelen i sprchových koutů.

Klasické keramické dlaždice jsou oblíbené na celém světě. COREtec Stone nabízí mnoho výhod a řešení komplikovaných prostorů, kde je problematické keramickou dlažbu položit. Díky lehké struktuře a plovoucímu provedení umožňuje snadnou pokládku. Ušetří čas a námahu.

COREtec Stone nabízí širokou škálu dekorů. V tuto chvíli nabízí značka COREtec přes 180 dekorů. Síla jeho vzhledu a dojem keramické dlažby v kombinaci s komfortní a snadnou plovoucí pokládkou udává nový trend.kry Vyplňuje mezeru na trhu a přináší řešení i tam, kam se dlažba nehodí.

www.likor.cz

Přečtěte si:  Tretford - koberce se srstí kašmírské kozy
Share.

About Author

Comments are closed.