Mistral Silikon Quarz, renovační silikonová fasádní barva

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mistral Silikon Quarz je vhodná pro renovační nátěry hrubých nebo vlasově rozpraskaných (do 0,3 mm) fasádních povrchů. Pro renovační nátěry starých omítek (např. akrylátových a silikonových pastovitých na ETICS a minerálních) a pro sjednocující nátěry nových vyzrálých vápenocementových omítek.

Mistral Silikon Quarz je vodou ředitelná silikonová fasádní barva vyztužená speciálními vlákny s fungicidním a algicidním ochranným účinkem ve formě kapslí s pozvolna se uvolňující účinnou látkou. Barva je vysoce
vodoodpudivá a paropropustná, odolná proti povětrnostním podmínkám. Nátěr má vysokou přídržnost k podkladu a odolává průmyslovým zplodinám a UV záření.

Nanáší se ve dvou (výjimečně ve třech) vrstvách malířským válečkem s dlouhým vlasem nebo štětcem vhodným pro aplikaci disperzních barev. Barvu nanášejte rovnoměrně, aby se netvořily skvrny a lesklá místa vzhledem k rozdílné tloušťce vrstvy. Neředí se, je připravena k aplikaci.

Mistral Silikon Quarz se dodává v bílém provedení a lze jej přetřít probarvenou silikonovou fasádní barvou Mistral Silikon. Barvu Mistral Silikon Quarz je možné probarvit do světlých odstínů s přídavkem pigmentů MIPA PMD. Prodává se v balení 18 kg.

www.mistral-paints.cz

Přečtěte si:  SPEKTRA CLASSIC PLUS, dekorativní interiérová barva
Share.

About Author

Comments are closed.