Fatra uvádí novou kolekci plovoucích vinylových podlahovin FatraClick

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Plovoucí vinylové podlahoviny patří mezi nejžádanější typy krytin, a to nejen díky jednoduchosti pokládky, ale zejména kvalitní konstrukci, díky níž získávají unikátní vlastnosti. Český výrobce vinylových podlahovin, společnost Fatra, a.s., uvedl během února 2020 novou kolekci FatraClick, která v sobě kombinuje inovace v konstrukci, bohaté zkušenosti odborníků a dokonalé dezény imitující přírodní materiály, rozšířené oproti předchozí kolekci o kamenné vzory.

Mezi hlavní výhody této krytiny patří rychlá a snadná pokládka díky uniclick systému, kdy se do sebe jednotlivé dílce zacvaknou a tvoří bezesparou rovinu. Vyniká také vysokou hodnotou zvukové izolace a je možné ji pokládat i na podlahové topení. Navíc je odolná vůči bakteriím a běžně používaným chemikáliím. Vybírat můžete z dvaceti dekorů, kterým dodává výjimečnost autentická kresba přírodního dřeva nebo kamene, a to nejen na pohled, ale i na dotek díky povrchové struktuře.

FatraClick se vyrábí ve formátu 1235 x 230 mm a 915 x 305 mm. Celková tloušťka je 9,5 mm, z toho tloušťka nášlapné vrstvy činí 0,4 mm, což zajistí dlouhodobou ochranu a stále luxusní vzhled vybraného vzoru podlahoviny.

www.fatrafloor.cz

Přečtěte si:  Bona SuperSport, profesionální lakování dřevěných sportovních podlah
Share.

About Author

Comments are closed.