HET Aquadecol EPOXY SG, vodou ředitelná epoxidová barva na podlahy a stěny

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aquadecol EPOXY SG je určen k nátěrům svislých a vodorovných betonových konstrukcí, betonových podlah, k dekoračním a ochranným nátěrům zdiva, vápenných a vápenocementových
omítek; k přetírání akrylátových barev, případně po odzkoušení k nátěrům dalších materiálů, jako je sádrokarton, dřevo, dřevovláknité materiály nebo základovaný kov apod.

Nátěr vytváří pololesklý plně omyvatelný mechanicky odolný povrch rezistentní vůči běžným chemikáliím (ropným produktům, detergentům atd., vyjma roztoků kyselin) vyskytujícím se např. v garážích, skladech apod. Barva je také vhodná do nemocničních a potravinářských prostor, kde díky svým vlastnostem umožňuje udržovat prostory bez mikrobů. Oproti rozpouštědlovým epoxidovým systémům barva vykazuje nízkou úroveň zápachu a obsahuje pouze nepatrné množství volně těkavých organických látek (VOC).

Vydatnost se pohybuje v rozmezí 7–8 m2 z 1 kg natužené směsi v jedné vrstvě (při DFT 50 μm). Nanášení se provádí štětcem, válečkem nebo stříkáním airless. Vyrábí se v bílém odstínu a v bázi C pro tónování do škály odstínů RAL v tónovacích systémech Multimix a PROHET.

www.het.cz

Přečtěte si:  Epoxyban - nátěrová hmota na beton – exkluzivní vzhled, extrémní zatížení
Share.

About Author

Comments are closed.