Balterio představuje Rigid Vinyl

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Obchodní síť podlah FLOOR FOREVER rozšiřuje svou nabídku vinylových podlahovin o novinku RIGID VINYL z portfolia značky Balterio. Pod tímto označením se skrývají dvě kolekce – Gloria (prkna) a Viktor (dlaždice), které zákazníkovi nabízejí dostatek prostoru pro výběr takové krytiny, která nejlépe odpovídá jeho osobnosti.

Vinylové podlahoviny RIGID VINYL charakterizuje výjimečná pevnost, a přitom dokonalé pohodlí. To je dáno více vrstvami materiálu. Vysoce výkonná ochranná horní vrstva disponuje extra matnou povrchovou úpravou a díky technologiím ScratchProtect a StainProtect zabraňuje poškrábání a skvrnám. Vrstva s dekorem ve vysokém rozlišení zajišťuje krásný a realistický vzhled podlahoviny. Měkká vrstva přináší výhody z pohledu pohodlí a akustiky, podlaha je díky ní příjemně pochozí a tichá. Naopak silné tvrdé jádro, složené z více materiálů, stojí za její odolností.

Prkna a dlaždice RIGID VINYL lze v domácnosti využít naprosto všude, dokonce i v koupelně a kuchyni. Tyto krytiny jsou totiž voděodolné, a to včetně doporučeného příslušenství, které je s dekory zároveň perfektně sladěné.

Balterio, RIGID VINYL, VIKTOR 40171 Šedý.

Kolekce Gloria nabízí 10 dřevěných dekorů s rozměry lamel 5 x 209 x 1494 mm. Za účelem imitace přírodní různorodosti se dekory kolekce Gloria skládají minimálně z 10 různých prken. Pokud hledáte rafinovanou eleganci, kolekce Gloria je ta pravá.

kolekci Viktor s rozměry lamel 5 x 303 x 609,6 mm naleznete 6 dekorů dlaždic s variantami od světlých po tmavé barvy, které jsou pestré a mramorované. Díky tomu, že se dekory kolekce skládají minimálně z 18 různých dlaždic, na podlaze tak nevzniká téměř žádné opakování.

Přečtěte si:  Elegantní třívrstvá dřevěná podlahovina Dub Variante French XXL/XL

www.floorforever.cz
www.balterio.cz

Share.

About Author

Comments are closed.