Nová Ceresit CE 40 Aquastatic Premium Flex Fuga

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Barvy, které nás obklopují, mají v životě důležitou roli. Každá z nich má svoji energii, utváří atmosféru a styl. V poslední době jsme svědky přímo barevné revoluce v interiérovém designu a speciálně to platí o koupelnách.

Společnost Henkel se proto rozhodla v souladu s tímto trendem přidat do spárovací hmoty Ceresit CE 40 novou Color Perfect recepturu.

Tato inovace dělá barvu spárovací hmoty živější, intenzivnější a odolnější. Dále hmota obsahuje Silica Active, Aquastatic a Trio Protection technologie, které zabezpečují rychlejší schnutí, dokonalé vyplnění spár a jednoduché zpracování. Spárovací hmota Ceresit CE 40 se složením Color Perfet je určena především pro koupelny, kuchyně a další místa, kde se vyskytuje vlhkost.

Color Perfect se vyznačuje:

  • výraznější intenzitou barev,
  • jemnější strukturou povrchu,
  • lepšími parametry zpracování,
  • vysokou odolnosí proti výkvětům,
  • barevnou stálostí.

V nabídce jsou nově spárovací hmoty ve 34 barevných odstínech. Pro usnadnění výběru je paleta rozdělena do jednotlivých skupin, které jsou inspirovány čtyřmi přírodními živly: vodou, vzduchem, zemí a ohněm.

Pro architekty a milovníky designu je nově zavedena na trh spárovací hmota pod názvem Trend Collection. Jedná se o edici CE 40 s Color Perfect recepturou v šesti nových trendy barvách.

www.ceresit.cz

Přečtěte si:  Na vinylové dílce a role s lepidly Ceresit K 188 E, K 188 S a R 710
Share.

About Author

Comments are closed.