Novinky v sortimentu Cemix pro rok 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cemix vykročil do stavební sezony 2019 s řadou produktových novinek. Hlavní pozornost poutá nová, vysoce odolná fasádní omítka Cemix TetraCem vyztužená aramidovými vlákny. Nové produkty obohatily také oblíbenou řadu betonů, skupinu vrchních omítek, potěrů nebo ekologických hliněných omítek. Vše je zahrnuto v novém ceníku vydaném v březnu tohoto roku.

Nové betony s větší zrnitostí

Oblíbenou řadu betonů obohatily dva výrobky s větší zrnitostí a ve dvou odlišných pevnostních třídách. Cemix 350 Beton hrubý 20 MPa a Cemix 360 Beton hrubý 30 MPa se vyznačují zrnitostí do 8 mm. Oba výrobky jsou vhodné pro drobné betonářské práce, výplně ztraceného bednění a podlahové konstrukce. Výrobek Cemix 360 je navíc určen pro nosné stavební konstrukce vyžadující použití armovací výztuže, jako jsou např. pilíře, překlady a balkonové desky, nebo na plochy s požadavky na vysokou pevnost (podlahy v garážích, skladech, dílnách apod.).

Skupinu potěrů pro speciální použití doplnil nový, rychletuhnoucí Cemix 280 Rychlý betonový potěr pevnostní třídy C40. Výrobek je plněný vlákny a je určen pro ruční vytváření sdružených a plovoucích potěrů určených k pokládání podlahové krytiny (dlažba, PVC, epoxidové nátěry apod.). Potěr je ideální na plochy, které vyžadují vyšší pevnost i odolnost a proměnlivou tloušťku (např. spádová vrstva na balkonech, lodžiích, terasách, v hromadných sprchách apod.). Vyznačuje se zejména pochůzností již po 2–4 hodinách a možností pokládky dlažby již po 24 hodinách.

Přečtěte si:  Colorlak: Silikon Profi – nová řada silikonových dekorativních omítek

www.cemix.cz

Share.

About Author

Comments are closed.