Velkoformátová dlažba Thinbig

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

V interiéru se stále více prosazují obklady a dlažby. V jejich prospěch hovoří nabídka zajímavých dekorů, ale také větší odolnost, než je tomu v případě dřeva nebo jiných materiálů. Hlavní pozornost se nyní upírá k velkým tenčeným formátům s minimem spár. Krok se současnými trendy moderního designu drží i španělská značka Roca s kolekcí velkoformátových dlažeb Thinbig.

Produkty Thinbig jsou nabízeny v rektifikovaných formátech 120 x 120 cm a 120 x 240 cm. Vybírat lze z široké palety designových vzorů, od věrné imitace mramoru (série Calacatta) přes trendy betonovou stěrku (série Downtown) až po pro keramiku nepříliš běžnou texturu hrubého plátna (série Textil). Oblíbený je také čistý jednobarevný dekor série Pure.

Tyto dlažby jsou unikátní nejen precizním zpracováním, ale zaujmou především rozměry. Jejich tloušťka je totiž u velkých formátů 120 x 120 cm nebo 120 x 240 cm pouhých 5‒7 mm. Předností je použitý materiál, díky němuž je dlažba lehčí než klasická, a přesto odolná. Je žáruvzdorná, mrazuvzdorná, odolná proti poškrábání, chemickým látkám a také UV záření; snadno se udržuje a povrch bez pórů je hygienický. Hodí se nejen do interiérů, ale i exteriéru (fasádní krytina).

www.roca.com

Přečtěte si:  Jak vybírat koberce do dětských pokojů?
Share.

About Author

Comments are closed.