Capalac Profi Compact – profesionální systém pro ochranu proti korozi 3v1

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pro nátěry všech kovových konstrukcí, od parapetních plechů přes ploty, brány a zábradlí až po nátěry kovových konstrukcí hal, sloupů nebo lávek vyrobených ze všech typů materiálů, jako je železo, ocel, zinek, hliník nebo měď, je určen Capalac Profi Compact od Caparolu, který nabízí kvalitu, jednoduchou skladbu a zaručený výsledek.

Lak Capalac Profi Compact se ve všech případech používá jako základní nátěr, mezivrstva i finální nátěr, a to i pro skladby korozní kategorie C2, C3, C4 podle ČSN EN ISO 12944-5.

Obsahuje velké množství plniva, lze tak docílit vysoké tloušťky suché vrstvy. To zajišťuje velmi dobrou odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhou životnost.

Matné barvy, třpytivý metalický efekt i imitace měděného vzhledu

Capalac Profi Compact je možné pomocí systému ColorExpress tónovat do velkého množství barevných odstínů, do všech odstínů RAL včetně metalických nebo vzorníku Německých drah (DB). V základním provedení se dodává jako hedvábně matný, pouze odstín imitující měď je matný.

Praktický pomocník

Přestože se jedná o epoxyester, rozpouštědla v laku obsažená nejsou aromatická. To znamená, že při natírání a vysychání nedochází k typickému nepříjemnému zápachu. Jeho předností je vynikající přilnavost na všech kovových materiálech a vysoká krycí schopnost na plochách i hranách konstrukcí. Je možné ho nanášet štětcem, válečkem i stříkat.

Široké využití

Vedle běžných kovových konstrukcí zaručuje Capalac Profi Compact dlouhodobou ochranu kovových konstrukcí i v náročných podmínkách, které jsou v nevytápěných budovách, kde může docházet ke kondenzaci vlhkosti, nebo ve skladech, sportovních halách, výrobních prostorách s vysokou vlhkostí, výrobnách potravin, mlékárnách, prádelnách i pivovarech. Je dostatečně odolný i pro chemické závody, plavecké bazény, loděnice nebo doky.

Přečtěte si:  Fasádní barva ThermoSan NQG odolává zkoušce času

www.caparol.cz
Ilustrační foto: pixabay.com

 

Share.

About Author

Comments are closed.