Interiérové stěrky KEIM

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost KEIM je průkopníkem v technologii minerálních materiálů. Do produktového portfolia patří kromě interiérových a fasádních barev a lazur i barvy na beton, kámen a dřevo. Dále pak moderní šlechtěné omítky na zateplovací systémy, sanační cementové omítky nebo historizující omítky pro památkové objekty na bázi přirozeně hydraulického vápna. V programu můžeme také najít interiérové stěrky. Do této skupiny patří systémové interiérové stěrky KEIM Marano-Pro, KEIM Marano-Roll a KEIM Marano-Light.

Keimův stěrkový sortiment vytváří optimální základ pro následný nátěr. Může se jednat o sádrokarton, omítku, beton, novostavbu či renovaci. Stěrky KEIM Marano jsou připraveny k použití, míchání suché směsi s vodou na stavbě tedy odpadá. Časová úspora je 8 minut při jedné hodině stěrkování.

Stěrky KEIM Marano jsou optimalizovány pro různé druhy použití a vytvářejí svým produktovým konceptem pro aplikaci válečkem či strojní aplikací vysoce efektivní řešení pro každou situaci.

Interiérové stěrky KEIM – vlastnosti:

  • připraveny k použití;
  • jednoduché a spolehlivé při zpracování;
  • lehce se natahují a vyhlazují;
  • jemná konzistence;
  • výborně brousitelné;
  • vhodné pro každé použití.

KEIM Marano-Pro

Univerzální profi ruční stěrková hmota, rychle vysychá, velmi vysoký stupeň bělosti, jemný povrch. Vhodná pro částečné či celoplošné stěrkování.

KEIM Marano-Roll

Lehká stěrková hmota pro nanášení válečkem, vysoce plněná. Až 30% časová úspora oproti ruční aplikaci hladítkem.

KEIM Marano-Light

Ultralehká stěrková hmota pro strojní airless aplikaci. Usnadňuje práci díky velice malé objemové hmotnosti, zajišťuje menší prašnost a efektivní strojní zpracování.

Přečtěte si:  KEIM - minerální nátěrové systémy s mimořádnou trvanlivostí

www.KEIM.com

Share.

About Author

Comments are closed.