eukula® – ochrana parket a korku. Systémy povrchových úprav dřevěných a korkových podlahovin.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Stavebnicové systémy značky eukula® z portfolia Dr. Schutz Group nabízejí parketářským firmám nekonečné možnosti při volbě povrchových úprav na dřevěných a korkových podlahovinách.

KOMBINACE PŘÍRODNÍ OLEJ–LAK
Čistý přírodní olej euku oil 1FS vytvrzený tvrdidlem euku master FS může být použit jako základ pod 2-komponentní laky strato a dokáže zvýraznit povrch dřeviny do teplých tónů. Následné přelakování tohoto oleje například ultramatným lakem strato exteme 473 vytvoří optiku oleje s vlastnostmi lakovaného povrchu. Samozřejmostí je extrémní mechanická a chemická odolnost systému.

KOMBINACE BAREVNÝ OLEJ–LAK – optimální také pro sportovní podlahy
Stejně jako výše uvedený systém funguje také kombinace barevného oleje euku coloroil FS (12 barev oleje, které je možné také míchat mezi sebou, a vytvářet tak vlastní odstíny) vytvrzeného tvrdidlem euku master FS a jakéhokoliv 2K-laku strato. Tento barevný základ například v kombinaci s 2K-PU lakem strato perform 461 může být použit nejen pro kreativní práci v bytových prostorách, ale například také pro barevná pole v tělocvičnách a sportovních halách. Systém je certifikovaný dle norem DIN 18032 a DIN EN 14904 pro sportovní povrchy.

KOMBINACE BAREVNÝ OLEJ–TVRDÝ VOSKOVÝ OLEJ
Pro milovníky tvrdých voskových olejů je možné volit také kombinaci barevného oleje euku coloroil FS (12 barev oleje, které je možné také míchat mezi sebou, a vytvářet tak vlastní odstíny) vytvrzeného tvrdidlem euku master FS a tvrdého voskového oleje euku premium hardwaxoil+. Tato kombinace tvořená například bílým olejem euku coloroil FS sníh a extramatným tvrdým voskovým olejem vytvoří nádherný bělený vzhled s maximální odolností vůči mechanickému zatížení s možností použití také v silně zatěžovaných komerčních prostorách.

Přečtěte si:  Dr. Schutz® Základní čisticí přípravek R - šetrné a účinné odstraňování nečistot a starých ochranných nátěrů

KOMBINACE S PROTISKLUZNÝMI PŘÍSADAMI – VYTVOŘENÍ PROTISKLUZU R10 NEBO R11
Výše uvedené systémy je možné „vytunit“ také pomocí protiskluzných přísad R10 Antislip Add nebo R11 Antislip Add, a vytvořit tak povrch absolutně bezpečný pro pohyb osob. To je důležité například na schodech nebo v určitých typech komerčních společných prostor.

Systémy eukula® ochrana dřeva a korku jsou dotaženy do nejmenších detailů. Díky speciálním základním lakům je aplikace možná nejenom na standardní evropské dřeviny, ale také na exotické dřevo. V případě zájmu si vyžádejte naši technickou informaci, ve které jsou uvedeny všechny běžně se vyskytující dřeviny s uvedením námi doporučené skladby pro každý jednotlivý typ dřeva, korku nebo také OSB desek.

www.dr-schutz.cz

Share.

About Author

Comments are closed.