Lignofix – osvědčená komsetika dřeva

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tradiční česká značka Lignofix od společnosti STACHEMA CZ si své renomé vybudovala na biocidní ochraně dřeva proti dřevokazným škůdcům. A protože je třeba ošetřené dřevo v exteriéru chránit kvalitním nátěrem, který zabraňuje vymývání účinných látek, rozrostla se řada Lignofix mimo jiné i o nátěrové hmoty. Zástupcem netransparentních nátěrů jsou vodou ředitelné emaily značky Lignofix, které lze užít na dřevo, kov a minerální podklad v interiéru i exteriéru.

Díky vhodně zvoleným odstínům v základní nabídce a možnosti natónovat libovolný odstín z bazické formy mají emaily Lignofix široké spektrum použití bez omezení estetických nároků, hedvábný mat dodává natřeným předmětům elegantní vzhled. Samozřejmostí u těchto výrobků je atest pro použití na dětské hračky a nábytek. Emaily Lignofix jsou vodou ředitelné nátěrové hmoty pro venkovní i vnitřní použití na bázi akrylátového pojiva a jsou určeny pro nátěry dřeva a dřevěných konstrukcí (podhledů, obkladů, oken, dveří, regálů, dřevěných dílů, nábytku), dřevotřískových a azbestocementových desek, střešních krytin, minerálního podkladu a kovových prvků opatřených antikorozním nátěrem (ústřední topení, ploty, zahradní nábytek). Lze je užít na nátěry plechů včetně plechů s pozinkovou povrchovou úpravou.

Vyznačují se vysokou kryvostí nátěrové vrstvy a vynikajícím rozlivem, díky kterému je lze použít i pro aplikace náročné na finální vzhled. Antiblokační účinky emailu zabraňují slepování, a zlepšují tak užitné vlastnosti nátěru při použití na okna a dveře.


Emaily Lignofix se vyrábí ve dvou variantách:

  • Lignofix EMAIL – 14 oblíbených základních odstínů;
  • Lignofix EMAIL PROFI – bazická forma určená pro kolorování odstínů dle přání zákazníka.
Přečtěte si:  ECOLOR IN Vinyl, interiérová barva nejen pro prostory náročné na hygienu

Lignofix EMAIL se vyrábí ve 14 atraktivních odstínech a ve třech velikostech balení: 0,75; 2,5 a 4,5 l.

Lignofix EMAIL PROFI se v koloristických centrech tónuje do libovolných odstínů dle přání zákazníka, v současnosti je k dispozici více než 10 tisíc receptur. Vyrábí se v baleních 0,6; 2; 4 a 8 l.

www.stachema.cz

Share.

About Author

Comments are closed.