PROFIL Team, novinkové profily pro renovaci nebo obložení schodů

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Obchodní a výrobní partner společnosti PROFIL Team, firma Küberit, která je jedním z největších výrobců interiérových lišt a profilů v Evropě, uvedla na trh univerzální profily pro obložení nebo renovaci schodišť.

Obr. 1.

Obr. 2.

V loňském a předloňském roce to byly profily pro PVC a vinylové krytiny o maximální tloušťce do 3,5, respektive 5 mm (obr. 1). Nástupnický model Küberit 847 (obr. 2, 3 a 4), který je založen na těchto úspěšných řešeních schodišťových hran, lze nyní použít také pro obložení schodů laminátovými podlahovinami. Díky speciální plastové „pružině“ lze tento profil použít pro materiály tloušťky 2,5 až 9,5 mm (obr. 5). Profil má navíc vnější rohy a koncovky, a lze tedy pomocí něj obložit jednostranné nebo zcela otevřené schody (obr. 6, 7, 8 a 9).

Obr. 3.

Obr. 4.

Schodiště jsou každý den vystavena vysokému zatížení. Proto Küberit při vývoji svých profilů dbá na nejvyšší kvalitu materiálu a výroby, a zaručuje tak dlouhou životnost výrobků. Pohodlný a časově úsporný způsob montáže zároveň minimalizuje možné chyby při jejich použití. Profil je k dispozici v moderních eloxovaných odstínech stříbrné a imitace nerezi, stejně jako v černém práškovém lakování.

Další novinky z naší nabídky pro rok 2022 postupně PROFIL Team představí v následujících dnech a týdnech.

www.profilteam.cz

Přečtěte si:  PROFIL Team s.r.o. - nové trendy lišt a profilů v interiéru
Share.

About Author

Comments are closed.