Dornbracht CYO – nová forma elegance

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Novou sérií CYO spojuje Dornbracht designovou historii značky s aktuálními trendy. Nově interpretuje archetypální výtok ve tvaru C. Ten se stává centrálním prvkem a určuje extravagantní kontury a skulpturální kvality série. Kombinace exkluzivních povrchů a inspirativních variant rukojetí poskytuje prostor pro individuální pojetí a design prostoru.

Dornbracht, jeden z vůdčích výrobců kvalitních baterií a doplňků pro koupelny, kuchyně a spa, představuje novou koupelnovou sérii CYO. Ta spojuje původ značky a její budoucnost, vlastní nároky na design a aktuální designové trendy. CYO je inspirována vlastním návrhem Dornbracht z roku 1969. Oživena z designového archivu se nyní nese v duchu dnešní doby – řeč tvarů, které jsou na pohled důvěrně známé, ale přitom současné a dosud nevídané.

CYO Oasis.

Rozmanité možnosti individualizace a proměny designu jsou viditelné v architekturách CYO koupelen Metropolitan a Oasis. Základní tvar kruhu definuje kompletní produktový program umyvadlových, vanových a sprchových baterií a výtoků. Společně s odpovídajícími doplňky vytváří harmonický dojem ve všech oblastech koupelny.

www.dornbracht.com

Přečtěte si:  KermiExtra, sprchové kouty do malých koupelen
Share.

About Author

Comments are closed.