Nová generace koberců ege Rawline Scala z recyklovaných materiálů

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nová generace koberců ege Rawline Scala z recyklovaných materiálů je skvělým řešením podlahových krytin ve vysoce zatěžovaných komerčních prostorech s nároky na vnitřní klima prostoru. Tyto koberce pozitivně ovlivňují nejen akustiku či pochozí kvalitu.

Na kolekci je použito unikátní patentované vlákno ECONYL®, které je vyrobeno recyklací rybářských sítí, a kobercová podložka Ecotrust, kterou si lze představit jako velice pevnou, ale měkkou PET plst, opět vyrobenou z recyklátu, tentokrát z PET lahví. Použitými materiály a způsobem výroby jsou koberce Rawline „ekoproduktem“ s doloženými certifikáty hodícím se i do „zelených“ staveb.

V kolekci je 11 dezénů rozdělených do pěti barevných skupin ve škále jemných, středních a větších vzorů. Jsou dostupné v metráži, kobercových dílcích nebo zaoblených kobercových dílcích Figura. Objednání je bez omezení minimálního množství a 24hodinový servis na zaslání vzorku je samozřejmostí.

www.optimal-design.cz

Přečtěte si:  Plastic Rivers - kobercem proti znečištění řek - projekt společnosti Gan a designéra Álvara Catalána de Ocóna
Share.

About Author

Comments are closed.