Extrémně odolné vinylové podlahoviny Floor Forever Vinyl

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Obchodní síť podlahovin FLOOR FOREVER má ve své nabídce pestrou paletu produktů napříč materiály. V současné době jsou to hlavně vinylové krytiny uváděné pod značkou FLOOR FOREVER VINYL, které se díky svému designu, praktickým vlastnostem a příznivé ceně těší největšímu zájmu ze strany zákazníků. V rámci této kategorie stále více dominují vinylové podlahoviny s označením Original SPC Vinyl DIAMOND RIGID®.

Důvodů je hned několik. Jedná se o rigidní vinylové podlahoviny, u nichž nosné jádro lamely tvoří minerál, který materiál výrazně zpevňuje. Zároveň se při výrobě nepoužívají změkčovadla. Kombinací těchto dvou faktorů je docíleno toho, že výsledný materiál je tužší a tvrdší, tedy extrémně odolný a stabilní vůči teplotním změnám, slunečnímu záření a vlhkosti. I díky tomu jsou tyto podlahoviny častým materiálem, který zákazníci poptávají na chaty a chalupy, kde k teplotním změnám často dochází.

XL Click 0,3 RIGID, 79994 Dub Jasmínový.

Rigidové vinylové krytiny FLOOR FOREVER VINYL se pokládají plovoucím způsobem, snadno a rychle, neboť lamely disponují integrovanou podložkou a kvalitním zámkovým spojem. Pokládat je přitom lze v rámci jedné místnosti až do plochy 225 m² bez přechodových lišt.

V rámci těchto rigidních vinylových podlahovin je možné vybírat z 12 kolekcí. Každá přitom nabízí pestrou škálu odstínů převážně dřevěných dekorů, z nichž řada navíc disponuje povrchovou úpravou Embossing Register. Díky ní lze dekory jen stěží odlišit od pravého dřeva. Naprostou novinkou mezi těmito kolekcemi je od dubna kolekce Economy Vinyl Click 0,3 RIGID s osmi atraktivními dřevěnými dekory. Naopak pro ty, kteří upřednostňují luxusní kamenné a betonové dekory, je navržena kolekce Design Stone Click 0,55 RIGID, často vyhledávaná i mezi architekty. Také z pohledu ekologie jsou tyto vinylové podlahoviny silné v základu. Neobsahují totiž žádné ftaláty a jsou 100% recyklovatelné.

www.floorforever.cz

Share.

About Author

Comments are closed.