Bona Quantum: nové lepidlo na bázi silanu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost Bona® zahájila výrobu lepidla na bázi silanu Bona Quantum pro evropský trh. Lepidlo má integrovanou bariéru proti vlhkosti a bylo speciálně vyvinuto pro instalaci dřevěných podlahovin.

Toto lepidlo na bázi silanu nové generace je vybaveno technologií Bona Titanium Technology, která poskytuje čtyřnásobné zesíťování pro vynikající trvanlivost a vysokou počáteční pevnost lepení, a to i za náročných podmínek podkladu. Nové složení s názvem Bona Quantum T, které bude k dispozici pro ty, kteří preferují silnější viskozitu, se vyvíjí a bude mít optimální pevnost.

Bona Quantum nabízí zrychlené vytvrzování s vysokou počáteční pevností lepení. Při první aplikaci je lepidlo tvrdě elastické, což umožňuje aklimatizaci podlahy. Postupem času ztuhne a zpevní, aby poskytlo pevný základ. Podlahoviny instalované s Bona Quantum lze zatížit lehkou chůzí 4–6 hodin po instalaci.

Bona Quantum představuje novou generaci lepidel na bázi silanu s revoluční technologií Bona Titanium Technology, stejné technologie, která byla poprvé představena u lepidla Bona Titan,“
Torben SCHUY, PRODUKTOVÝ MANAŽER LEPIDEL BONA.

Nové balení Bona Quantum – to je také evoluce v nabídce produktů společnosti Bona. Je vyrobeno ze 75 % recyklovaného plastu, takže snižujeme uhlíkovou stopu přibližně o 60 %.

Při použití nové špachtle Bona Trowel Plus bude Bona Quantum zároveň jako integrovaná bariéra proti vlhkosti. Systém 2 v 1 – bariéra proti vlhkosti a lepidlo – zajistí úspěšnou instalaci na širokou škálu podmínek podkladu. Výsledkem je zkrácení prostojů a dosažení úspory nákladů až o 30 %.

Přečtěte si:  Dům jako socha - rekonstrukce a dostavba prvorepublikové vily

www.bona.com

Share.

About Author

Comments are closed.