ISOVER UNIROL PROFI, další inovace materiálu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ISOVER přichází s novinkou, která urychlí práci s tepelnou izolací prémiové řady ISOVER UNIROL PROFI. Nově budou na rolích vypálené pravidelné linky pro usnadnění kolmého řezání izolace. Spolu se speciální etiketou s úchytem pro snadnější manipulaci je to tak další vylepšení tohoto materiálu.

Prémiová izolace ze skelného vlákna je určena pro tepelnou a akustickou izolaci šikmých střech a stropů, pro aplikaci mezi krokve. Má vynikající tepelněizolační vlastnosti a výborné akustické vlastnosti z hlediska zvukové pohltivosti, součinitel tepelné vodivosti je λD = 0,033 Wm-1K-1.

Díky těmto parametrům je materiál ISOVER UNIROL PROFI vhodný pro použití tam, kde jste limitováni místem. Standardního účinku zateplení dosáhnete i při aplikaci menší tloušťky této izolace. Materiál je energeticky úsporný, ideální pro nízkoenergetické a pasivní domy. Mezi jeho další přednosti patří nehořlavost, nízký difuzní odpor – snadná propustnost pro vodní páru, ekologická a hygienická nezávadnost, voděodpudivost. Je rozměrově stabilní při změnách teploty.

Každá role je označena speciální etiketou, jejíž součástí je držadlo, které usnadní manipulaci při transportu na místo určení. Jednoduše odnesete místo původní jedné role rovnou dvě role najednou. Nově jsou na nich vypálené pravidelné linky pro usnadnění kolmého řezání materiálu. Linky jsou vypálené ve vzdálenosti 10 cm od sebe a jsou na žluté barvě materiálu dobře viditelné.

www.isover.cz

Přečtěte si:  Jak vybrat termoizolační materiál? Typy izolačních materiálů, jakou roli hraje tloušťka, jakou vodivost
Share.

About Author

Comments are closed.