Haro systém – speciálně na zeď

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Podlaha na stěně – tento trend má svoji tradici. Již v minulosti se stěny obkládaly dřevem. Dřevěný obklad můžeme najít v mnoha domech na venkově, v útulných hotelech, často jako plochu s přirozeně teplým povrchem překrývajícím chladné stěny.

V dnešní době stěnové obklady ze dřeva nacházejí stále častěji využití v moderních, designových interiérech. Materiál tak musí splňovat mnohem více parametrů, již nestačí jednoduchá dřevěná prkna. Dřevěné stěnové obklady musejí být ve vysoké kvalitě, barevně sladěné s podlahovinou, tak aby celek vytvářel harmonickou a útulnou atmosféru. Firma HARO jako specialista na výrobu vysoce kvalitních dřevěných podlahovin vyráběných v Německu zúročila své dlouholeté zkušenosti a nabízí dokonalé řešení pro jednoduchou montáž svých podlahovin i na stěnu.

Moderní krytiny HARO lze snadno instalovat na stěnu pomocí systému vyvinutého na míru. Ten se skládá z montážních lišt a klipů. Pro dokonalé zakončení obložení a zakrytí jeho hran je v sortimentu k dispozici i odpovídající profil buď z hliníku, nebo krycí lišty vyrobené z originálních dřevěných podlahovin pro orámování obkladu v identické barvě. Pomocí systému HARO lze na stěnu instalovat nejen dřevěné podlahoviny v tloušťce 13,5 mm, ale také 7- a 8mm laminátové krytiny HARO a 6,5mm Celenio by HARO. Zapotřebí je jen dobře vybrat odpovídající klipy, které jsou určené k upevnění vybraného druhu.

HAR

V souladu s aktuálními trendy bydlení najdete v nabídce HARO designové dílce HARO Wall určené speciálně pro obložení stěn. Pečlivý výběr dřevin a jejich zpracování zajišťuje přirozený vzhled obložení. Dílce jsou opatřené výraznou povrchovou úpravou ošetřenou olejem, která jim dodává matný a ušlechtilý vzhled. Dostupné jsou ve dvou provedeních a formátech: Design Nevada 62 x 496 mm a Design Patagonia 120 x 1000 mm. Menší dílce Nevada se dodávají v mixu o tloušťce 3–7,3 mm, díky tomu vytvářejí zajímavý a posledním trendům odpovídající 3D povrch. Větší dílce Patagonia jsou optimální pro obložení větších stěn. V obou variantách lze vybírat z několika barevných úprav. Dílce jsou z výroby připravené k montáži na stěnu lepením bez vrtání, přibíjení a šroubování, lze je umístit celoplošně nebo pouze na část stěny. Systém montáže HARO Wall je jedním z nejjednodušších a nejrychlejších systémů pro obložení stěn. Díky nízké konstrukční výšce dílců není potřeba výsledné obložení ani nijak rámovat.

Přečtěte si:  Fládrování - iluze dřeva malbou

www.asko-as.cz

Share.

About Author

Comments are closed.