Ravak – koupelnový koncept BeHappy II

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Inovovaný koncept BeHappy II je ucelený set promyšlených výrobků určených nejen pro nejmenší koupelny. Nově totiž nabízí i umyvadlo klasických tvarů se skříňkou pro uložení koupelnových nezbytností. Koupelna BeHappy tak zvládne vše, co potřebujete na 2 m2, ale prosadí se i na větší ploše.

Inovovaná akrylátová vana BeHappy II (150/160/170 x 75 cm) nabízí pohodlné koupání i sprchování v jednom. Její autor, designér Kryštof Nosál, zjednodušil tvary původní verze vany BeHappy a připravil ji pro současnou koupelnu. Komfort při koupání umožňuje její šířka v oblasti zad a rukou. V místech, kde už nepotřebujeme tolik místa, kolem nohou, se vana zužuje, aby nad ni šlo umístit rohové umyvadlo s pohodlným přístupem.

Na stejné ploše tak vana umožňuje kromě koupání a sprchování i mytí rukou. Sprchování bez vody na podlaze si ve vaně BeHappy II užijete i díky přesně padnoucí třídílné sprchové zástěně.

Rohové umyvadlo BeHappy z litého mramoru má rozměry 50 x 66 cm, takže poskytuje standardně velkou plochu pro mytí i široký lem pro odkládání mýdla nebo třeba zubních kartáčků. Přední hrana umyvadla je směrem od zdi mírně zkosená, a proto umožňuje člověku stát při něm lehce zešikma tak, aby se nemusel dotýkat paží boční stěny.

Novou součástí konceptu je i rovné umyvadlo BeHappy (55 x 40 cm), skříňka pod něj a zrcadlo s poličkou. Umyvadlo svými jasnými tvary dobře doplňuje vanu a ve skříňce nabízí velký prostor k uložení věcí. Skříňka je v bílém provedení s jednou zásuvkou.

Přečtěte si:  Bezrámový sprchový kout Jika Pure

www.ravak.cz

Share.

About Author

Comments are closed.