Lavmi for Primalex

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost Primalex s českou značkou Lavmi společně vytvořily unikátní kolekci čtyř designů, kde barvy a doplňky v interiéru tvoří harmonickou kompozici. Na jedné straně tak stojí nová prémiová kolekce barev Primalex Essence, na druhé pak interiérové doplňky
s originálním designem.

Značka Lavmi je moderní interiérová značka v čele s Babetou Ondrovou. Ta vytvořila kolekci čtyř unikátních designů tapet a interiérových doplňků speciálně pro Primalex.

První z kolekce White evokuje prázdniny a lehkost rozmarného léta, která vás může doma vítat každý den. Je to právě předsíň, kterou tak často opomíjíme a kam se design z kolekce White skvěle hodí. Nicméně vzor papírových lodiček bude hravým doplňkem i do dětských pokojů, kde s propojením odstínů Primalex Essence #1, #11, #12 či #21 vytvoříte bezpečný domácí přístav.

Kolekce Elements (foto: PPG)

Lidé v místnostech, které jsou vymalovány zemitými odstíny okrové, béžové a pískové barvy zažívají pocit útulnosti, spokojenosti a elegance. Inspirací pro barevné vzory kolekce Elements se staly prozářené střípky portugalských azulejos i půvab technologie zvané teraco. Ten správný šmrnc interiér získá po přidání aspoň jednoho studeného odstínu #13 k jinak hřejivým tónům #17, #24 a #38 barev Primalex Essence.

Kolekce Labyrint (foto: PPG)

Odvahu k novému barevnému řešení a také energii tam, kde dosud třeba chyběla, vám pomůže do bytu přinést kolekce Labyrint. Červená #34 je pohyb, oheň, radost a energie. V interiéru však nemusí převažovat, stačí pouze její náznak. Její účinky naopak změkčíte pomocí šedivých a bílých odstínů Primalex Essence #2 a #40. Kolekcí Labyrint skvěle osvěžíte například moderní interiéry v industriálním stylu.

Kolekce Cotton (foto: PPG)

Naproti tomu vzor hebkého bavlníku na tapetě, polštáři, stínidle nebo ubrusu přinese do vašeho domova nenápadnou eleganci a laskavý klid. V moderním pojetí kolekce Cotton je větvička bavlníku přetvořená ve zjednodušený grafický znak. Jemná barevnost podtrhuje eleganci a zároveň dodává interiéru kouzelnou přizpůsobivost. Vzor Cotton a jeho odstíny Primalex Essence #17, #18, #31 a #35 vám budou zaručeně sedět do tradiční kuchyně, ložnice nebo chodby, kam zároveň vnesou současný motiv a příjemně je osvěží.

Přečtěte si:  Podlahy na našich zámcích: Opočno

www.primalex.cz
www.lavmi.cz

Share.

About Author

Comments are closed.